INSCHRIJVEN
INSCHRIJVEN

Inschrijving start 1 februari 12:00 uur

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Voor meer informatie en veelgestelde vragen klik hier

Reglement
Reglement

Klik hier voor ons reglement

De 8e editie van de Raamvallei Duomarathon gaat van start op 22 september 2024, om 10:00 uur. Van heinde en verre komen er weer bourgondische sportievelingen naar Mill om mee te doen aan dit fantastische evenement.

Wat is de Raamvallei Duomarathon?

De Raamvallei Duomarathon deed in 2015 haar intrede en was toen de eerste in Brabant! Het is een bourgondische marathon die wordt afgelegd in duo’s, met 1 fiets en waarbij men elkaar afwisselt. Met Smikkelplatskes (pauze- en wisselplekken) om de 5 / 7 km worden de deelnemers onderweg getrakteerd op streekgebonden hapjes, drankjes en entertainment op unieke locaties in de Raamvallei. De marathon eindigt na ruim 42 kilometer waar die is begonnen, bij Landgoed de Barendonk. En daar worden alle deelnemers als ware helden en met veel bombarie binnengehaald: met muziek, rode loper, ereboog en natuurlijk champagne.

Het gaat bij een Duomarathon dus vooral om het GENIETEN van de natuur, de gezelligheid, het sportieve en sociale aspect en de beleving van het gebied.

De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve- en culturele beproeving: sportief, zintuigprikkelend, toeristisch en smaakvol!

De Raamvallei Duomarathon is …

Route over landgoederen en landerijen

Volop genieten van de natuur

Volop genieten van de natuur

Afwisselend hardlopen en fietsen

Muziek, entertainment en proeverijen

Fraaie landgoederen en karakteristieke boerderijen

Enthousiaste deelnemers en vrijwilligers

Unieke Brabantse sfeer en gezelligheid

Een sportieve beproeving

Zintuigprikkelen
Prachtige natuur- en cultuurbeleving. Deze marathon biedt het mooiste van onze regio. Onderweg passende live muziek en entertainment.

Toeristisch
Toeristische natuur/cultuurroute: één grote belevenis. Een ware Raamvallei-ontdekkingstocht. 500 deelnemers (juiste kwaliteit-kwantiteit verhouding). Start en finish op toplocatie: Landgoed de Barendonk.

Smaakvol
Met culinaire verrassingen uit de streek. Om +/- 5-7 kilometer is een pauzeplek bij mooie landgoederen, buitenplaatsen, historische gebouwen, boerderijen en toeristische bedrijven.

slot gacor