De 6e Brabantse Duomarathon op 27 september 2020 is helaas geannuleerd. Alle deelnemers krijgen dan ook hun inschrijfgeld terug. Dit gebeurt binnenkort automatisch via www.inschrijven.nl.

De 6e editie van de Raamvallei Duomarathon gaat van start op 27 september 2020, om 10:00 uur. Van heinde en verre komen er weer bourgondische sportievelingen naar Mill om mee te doen aan dit fantastische evenement.

Wat is de Raamvallei Duomarathon?
De Raamvallei Duomarathon deed in 2015 haar intrede en was toen de eerste in Brabant! Het is een bourgondische marathon die wordt afgelegd in duo’s, met 1 fiets en waarbij men elkaar afwisselt. Met Smikkelplatskes (pauze- en wisselplekken) om de 5 / 7 km worden de deelnemers onderweg getrakteerd op streekgebonden hapjes, drankjes en entertainment op unieke locaties in de Raamvallei. De marathon eindigt na ruim 42 kilometer waar die is begonnen, bij Landgoed de Barendonk. En daar worden alle deelnemers als ware helden en met veel bombarie binnengehaald: met muziek, rode loper, ereboog en natuurlijk champagne.

Het gaat bij een Duomarathon dus vooral om het GENIETEN van de natuur, de gezelligheid, het sportieve en sociale aspect en de beleving van het gebied.

De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve- en culturele beproeving: sportief, zintuigprikkelend, toeristisch en smaakvol!

De Raamvallei Duomarathon is …

Route over landgoederen en landerijen
Volop genieten van de natuur
Afwisselend hardlopen en fietsen
Muziek, entertainment en proeverijen
Fraaie landgoederen en karakteristieke boerderijen
Enthousiaste deelnemers en vrijwilligers
Unieke Brabantse sfeer en gezelligheid
Een sportieve beproeving
Zintuigprikkelend
Prachtige natuur- en cultuurbeleving. Deze marathon biedt het mooiste van onze regio. Onderweg passende live muziek en entertainment.
Toeristisch
Toeristische natuur/cultuurroute: één grote belevenis. Een ware Raamvallei-ontdekkingstocht. 500 deelnemers (juiste kwaliteit-kwantiteit verhouding). Start en finish op toplocatie: Landgoed de Barendonk.
Smaakvol
Met culinaire verrassingen uit de streek. Om +/- 5-7 kilometer is een pauzeplek bij mooie landgoederen, buitenplaatsen, historische gebouwen, boerderijen en toeristische bedrijven.

Vrijwilligers gezocht Klik hier

Combineer de Raamvallei Duomarathon met een arrangementKlik hier